UTOROK 22.10.2024
Polievka: Gulášová polievka s hlivou (B,V)
1. Chedarovo-ryžové krokety s cuketovou omáčkou, šťuchané zemiaky s olivovým olejom [1,3,7]
2. Šošovicový dhál s kokosovým mliekom a pečenými batatmi, ryža jasmínová B,V
3. Grilované robi s gravy omáčkou, pečené zemiaky V [1,6,10]
Šalát: Grécky šalát B [7]
Dezert: Jablkový koláč so slaným karamelom V [1]
UTOROK 22.10.2024
Polievka: Gulášová polievka s hlivou (B,V)
1. Chedarovo-ryžové krokety s cuketovou omáčkou, šťuchané zemiaky s olivovým olejom [1,3,7]
2. Šošovicový dhál s kokosovým mliekom a pečenými batatmi, ryža jasmínová B,V
3. Grilované robi s gravy omáčkou, pečené zemiaky V [1,6,10]
Šalát: Grécky šalát B [7]
Dezert: Jablkový koláč so slaným karamelom V [1]
Objednajte si donášku:
NETRADIČNÉ SUROVINY
V našej ponuke mäso nenájdete, zato sa však môžete stretnúť s potravinami, ktoré… Viac…
Čo si u nás naložíte na tanier?
Keďže to, čo jeme, bezprostredne ovplyvňuje nielen naše zdravie, ale aj kvalitu a dĺžku nášho života, snažíme sa v našich jedlách poskytnúť čo najširšiu a najzdravšiu škálu potrebných zložiek.
vitamíny, minerály a probiotiká,
ktoré nájdete prevažne v našom šalátovom bare, naplnenom čerstvou a fermentovanou zeleninou
veľa vlákniny,
pretože jej hlavné zdroje ako zelenina, ovocie, obilniny a strukoviny sú u nás každodenne bohato zastúpené
rastlinné bielkoviny
v podobe strukovín a rastlinných náhrad mäsa
zdravé tuky
v za studena lisovanom olivovom a repkovom oleji či rôznych orechoch a semiačkach, ktoré nájdete v šalátovom pulte
enzýmy
podporujúce metabolické procesy v tele, bohato zastúpené v klíčkoch
ohľaduplné jedlo,
pretože pri varení používame vajíčka od sliepok chovaných vo voľnom výbehu