UTOROK 15.10.2024
Polievka: Harira – marocká cícerová polievka (B,V)
1. Cviklový závin s fetou a orechami, šťuchané zemiaky s olivovým olejom [1,3,7,8,11]
2. Seitan na červenom karí s pórom a šampiňónmi, ryža jasmínová V,P [1,6]
3. Grilované tofu na sviečkovej omáčke, šťuchané zemiaky s olivovým olejom B,V [6,9,10]
Šalát: Rosso „medový“ s orechami B,V [8]
Dezert: Makový koláč so slivkami B,V
Objednajte si donášku:
UTOROK 15.10.2024
Polievka: Harira – marocká cícerová polievka (B,V)
1. Cviklový závin s fetou a orechami, šťuchané zemiaky s olivovým olejom [1,3,7,8,11]
2. Seitan na červenom karí s pórom a šampiňónmi, ryža jasmínová V,P [1,6]
3. Grilované tofu na sviečkovej omáčke, šťuchané zemiaky s olivovým olejom B,V [6,9,10]
Šalát: Rosso „medový“ s orechami B,V [8]
Dezert: Makový koláč so slivkami B,V
B = jedlo z prirodzene bezlepkových surovín, V = vegánske jedlo na čisto rastlinnej báze, P = pikantné jedlo
Zoznam alergénov
Objednajte si donášku:
NETRADIČNÉ SUROVINY
V našej ponuke mäso nenájdete, zato sa však môžete stretnúť s potravinami, ktoré… Viac…
Čo si u nás naložíte na tanier?
Keďže to, čo jeme, bezprostredne ovplyvňuje nielen naše zdravie, ale aj kvalitu a dĺžku nášho života, snažíme sa v našich jedlách poskytnúť čo najširšiu a najzdravšiu škálu potrebných zložiek.
vitamíny, minerály a probiotiká,
ktoré nájdete prevažne v našom šalátovom bare, naplnenom čerstvou a fermentovanou zeleninou
veľa vlákniny,
pretože jej hlavné zdroje ako zelenina, ovocie, obilniny a strukoviny sú u nás každodenne bohato zastúpené
rastlinné bielkoviny
v podobe strukovín a rastlinných náhrad mäsa
zdravé tuky
v za studena lisovanom olivovom a repkovom oleji či rôznych orechoch a semiačkach, ktoré nájdete v šalátovom pulte
enzýmy
podporujúce metabolické procesy v tele, bohato zastúpené v klíčkoch
ohľaduplné jedlo,
pretože pri varení používame vajíčka od sliepok chovaných vo voľnom výbehu